Політика конфіденційності

Сайт Slid.com.ua
«06» листопада 2018 р.
Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє стосовно всієї інформації, яку Інтернет-магазин «slid.com.ua», розташований на доменному імені https://slid.com.ua, може отримати про Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, програм та продуктів Інтернет-магазину.
 
1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1. У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту)» – уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені ФОП "ВЕЛИКЖАНІН ВАЛЕРІЙ СЕРГІЙОВИЧ" Україна, які організовують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.
1.1.2. «Персональні дані» – будь-яка інформація, що стосується прямо або опосередковано певної або тієї фізичної особі, що визначається (суб'єкта персональних даних).
1.1.3. «Обробка персональних даних» – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що виконуються з використанням засобів автоматизації або без них з персональними даними, включно із збором, записом, систематизацією, накопиченням, зберіганням, уточненням (оновленням, зміною), витягом, використанням, переданням (поширення, надання, доступ), знеособленням, блокуванням, видаленням, знищенням персональних даних.
1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» – обов'язкова для дотримання Оператором або іншою особою, яка отримала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або за умови наявності іншої законної підстави.
1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину (далі Користувач)» – особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.
1.1.6. «Cookies» – невеликий фрагмент даних, що відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу у HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
1.1.7. «IP-адреса» – унікальна мережева адреса вузла у комп'ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.
 
2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1. Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
2.2. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту Інтернет-магазину.
2.3. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину slid.com.ua Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті Інтернет-магазину.
2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.
 
3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
3.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання Товару.
3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину Slid.com.ua у розділі Купити книгу і включають таку інформацію:
3.2.1. Прізвище, ім'я Користувача;
3.2.2. Контактний телефон Користувача;
3.2.3. Адреса електронної пошти (e-mail);
3.2.4. Адреса доставки Товару;
3.3. Інтернет-магазин захищає Дані, які автоматично передаються під час перегляду рекламних блоків та при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи ("піксель"):
∙ IP адреса;
∙ інформація з cookies;
∙ інформація про браузер (чи іншу програму, яка надає доступ до показу реклами);
∙ час доступу;
∙ адреса сторінки, на якій розташовано рекламний блок;
∙ реферер (адреса попередньої сторінки).
3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-магазину, що вимагають авторизації.
3.3.2. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Ця інформація використовується з метою виявлення та вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.
3.4. Будь-яка інша персональна інформація, про яку не згадувалося вище (історія покупок, використовувані браузери, операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню та нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених у п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.
 
4. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА
4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати з метою:
4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з slid.com.ua.
4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину.
4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включно із напрямком повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробкою запитів та заявок від Користувача.
4.1.4. Визначення місця знаходження Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
4.1.5. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.
4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.
4.1.7. Повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан Замовлення.
4.1.8. Обробки та отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг, заперечення платежу, визначення права на отримання кредитної лінії Користувачем.
4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту інтернет-магазину.
4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину.
4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.
4.1.12. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів Інтернет-магазину з метою отримання продуктів, оновлень та послуг.
 
5. СПОСОБИ ТА ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину «slid.com.ua», включаючи доставку Товару.
5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
5.4. За умови втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
5.5. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає усіх необхідних заходів для запобігання збитків або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.
 
6. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН
6.1. Користувач зобов'язаний:
6.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину.
6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані у разі зміни цієї інформації.
6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:
6.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.
6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації у таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п. п. 5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.
6.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації у наявному діловому обороті.
6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що стосуються відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача, його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, у разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.
 
7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
7.1 У випадку втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту slid.com.ua не несе відповідальності, якщо ця конфіденційна інформація:
7.1.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.
7.1.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.
7.1.3. Була розголошена за згодою Користувача.
8. ДОДАТКОВІ УМОВИ
8.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.
8.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
8.3. Усі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід надсилати на електронну адресу pidtrymka@slid.com.ua
9. ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ БАЗИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
9.1. Державна реєстрація баз персональних даних здійснюється відповідно до статті 9 Закону України «Про захист персональних даних».